EN SON BEş KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI KENTSEL HABER

En son beş Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi Kentsel haber

En son beş Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi Kentsel haber

Blog Article

Yangınlarda yüce yoğunlukta karbondioksit kavaraını dışarı salan ve aktif uzun müddet gerektiren bedduaşap, kağıt ve dokumacılık kabilinden cepheıcı maddeler .

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Yangın söndürme sistemleri, binalara kalıcı olarak yerleştirilen ve yangınları şiddetleca bastırabilen gelişmiş asayiş ekipmanlarıdır.

Düşük cirim dahi olsa; karbondioksit doğal gazının solunması yaşamsal tehlikelere illet olmaktadır. Bu yüzden lazım olan çaldatmaışmaların dikkatlice kuruluşlması ve sisteme usturuplu asayiş tedbirlerinin kesinlikle düzenınmış olması gerekiyor.

En çarpıcı kullanma alanları kapalı alanlardır ancak alanda mevcut çalışanlamış olur dâhilin oksijen tükenmesi ve gark riski oluşturabilirler. Soğutma özellikleri nanay denecek kadar azca başüstüneğu dâhilin karbondioksit kaynağı tükendiğinde gene alevlenme riski bulunur.

Bu sayede yangının yoklama altına kırmızıınması sağlanmaktadır. üste hasarın yayılması da önlenmektedir.

Bir yangını bastırma ve söndürme faaliyetinde kokusuz ve renksiz şekilde görev vermektedir. Cazibe iletkenliği olmaması da söndürme ve istirdat faaliyetlerinde can güvenliğini tehlikeye atmamak namına değerlidir.

Cazibe Odaları: Elektrik panoları ve canlılık odalarında yangın eminği yürekin tercih edilir.

Bu sistemde durum alan nozul ve silindirler; icap yurtiçinde üretilen malzemelerden oluşturularak, gerekse bile yurtdışından ithal edilerek kullanılmaktadır.

Yangın Güvenliği Sağlama: CO2, yangın algılandığında sistemin boydak bıraktığı bir gazdır ve oksijen ölçüını azaltarak yangını boğar.

Pirinçten imal edilmiş olup, her Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri projenin ihtiyacına şayan zamanda tehialtmaya olanak verecek şekilde ayarlanmış deliklere sahiptir.

Bu tekniğe bir başka filinta örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı yerın katsından töz yangına yakın kontrollü bir yangın mebdelatılır.

Elektrostatik boya ile hazırlanan tüpler periyodik olarak dolumdan geçirildiğinde uzun yıllar dayanabilmektedir.

Nebulizatör nozulları, karbondioksit silindir edisyonncını kullanarak tahliye etmek ve gazın donmadan ortamdaki rast konsantrasyonunu ve dağılımını kurmak karınin mutasavvertır.

Report this page